Ute på bus ♥

Har nyss vatt ute och busat med Orka på fotbollsplanen, hon blev riktigt toppad och då märkte jag att hon blev helt fokuserad på bara mig. Det är så jag vill ha det, att när vi har riktigt roligt tillsammans jag och hon, så ska hon bara se mig och inget annat. Hon får dock överslag i mellan åt och hoppar upp och biter mig i armen & i kopplet när hon är som mest tempad. Ordet överslag talar för sig själv, men det menas med att hunden kommer så högt upp i "tempo" att den tar ut det på olika saker, som t.ex att bitas. Orka har en förmåga när hon blir tempad att bita min andra hund Teero i benen. 

Men här kommer 3 bilder på henne, hade inte mer plats i min kamera tyvärr.
Hon ser lite rolig ut under tiden när hon växer :)










Skönt!

Då va det avklarat. det gick bra, Tänkte skriva lite om vad som gjordes vid besiktningen (undersökningen av orka)

- Jag fick börja med att gå fram och tillbaka med henne så veterinären skulle se så hon gick bra och inget va fel på t.ex leder eller något annat.

-  kollade öronen, ögonen och munnen.

- kollade henne i rumpan och underlivet så det såg bra ut.

- Lyssnade på hennes lungor/hjärta.

- Böjde på lederna i benen.

- Kollade hennes hud.


- Kände på hennes mage och kände igenom hela henne.

Sen kollade hon bara så chip-nummret stämde och sen skrev hon besiktningpappret, allt va ua = utan anmärkning. så är jätte nöjd! Hon tyckte hon va prefekt i hullet oxå, hon ser ut precis som hon ska se ut, inte mager och inte tjock.

Här kommer en bild på besiktningspappret. Och sen får ni två nytagna bilder på Orka.






Veterinärbesiktning!

Idag ska jag iväg på veterinärbesiktning av Orka, dom måste ju vara det 10 dagar innan vi börjar skolan. Det kommer säkert gå bra, skriver senare hur det gick, ska vara där 19.10 så! Men jag har en duktig liten tös så det ska inte vara några problem!


"Bloggsvar"

Har skaffat "bloggsvar" fast av en engelsk version, vilket säkert kommer gå precis lika bra!
Ni hittar den under min profil bild, där skriver ni eran frågor och för att se frågorna och svaren klickar ni på "Formspring - kissbabyy" skriv gärna ditt namn så jag vet vem jag svarar.

min vecka.


Min blogg kommer handla om mina hundar, först och främst min schäfer tik Orka som jag tränar med och som kommer vara med mig i skolan. 
Jag kommer även skriva tips och såklart hjälpa andra om dom har frågor och funderingar.


bättre bilder kommer inom kort, men denna är ju bara så söt!


RSS 2.0